Fruitig nieuws

 • Parcours Fruitcorso: korter en aantrekkelijker

  26 augustus 2016

  Het parcours van het Fruitcorso is bekend. In plaats van de twee gebruikelijke ronden rijdt de corsostoet ditmaal anderhalf rondje. Op die manier wil Stichting 4-Stromenland de stoet gelijkmatiger laten doorstromen.

  Lees meer
 • Winnen: Kom heerlijk tot rust bij B&B het Oude Veerhuis

  23 augustus 2016

  We moeten nog heel even geduld hebben, maar over anderhalve week is het zover: dan start de oogstmaand 2016! Omdat wij zo dol zijn op vers geplukte appels en peren uit Rivierenland, hebben wij een toffe winactie bedacht. Je kunt namelijk een luxe tweedaags arrangement voor twee personen bij B&B het Oude Veerhuis winnen. Lees snel hoe jij mee kunt doen.

  Lees meer
 • Van Hollandse bodem op de 22ste Landgoedfair

  09 augustus 2016

  Voor de 22e keer organiseert landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt de jaarlijkse Landgoedfair. Van 17 tot en met 21 augustus kunnen bezoekers het echte buitenleven ervaren op het familielandgoed. Dit jaar staat het buitenevenement in het teken van al het lekkers en moois dat ons eigen land voortbrengt: van Hollandse bodem. Ambachtelijke, vaak handgemaakte items en etenswaren uit de streek, met weinig footprints en van uitstekende kwaliteit zoals boerenzuivel, vlees rechtstreeks van de boer en wijnen uit Hollandse wijngaarden.

  Lees meer
 • Gezellige drukte tijdens eerste Open Kersendagen

  01 augustus 2016

  Afgelopen weekend werd voor het eerst de ‘Open Kersendagen’ georganiseerd in de boomgaard d’n Kerkewaerdt in Wadenoijen met stands, muziek, en allerlei activiteiten.

  Lees meer