Fruitig nieuws

 • Kersenupdate: tijd voor de vogelnetten!

  31 mei 2017

  Door het zonnige en warme weer van de afgelopen tijd kleuren de kersen al aardig! Dus was het afgelopen weekend bij de Oosterling weer tijd om de vogelnetten tevoorschijn te halen en aan te brengen in de kersenbongerds.

  Lees meer
 • De bloesem is uitgebloeid en worden nu vruchtjes. Maar is dat overal wel zo?

  12 mei 2017

  Marijke geeft ons iedere week een inzicht in het leven in de Fruittuin van Nederland. Ze is werkzaam voor de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) en runt daarnaast samen met haar man en schoonouders Fruitteeltbedrijf Van Ossenbruggen. Deze week: wat is de schade na alle nachtvorst? 

  Lees meer
 • WIN: heerlijk overnachten bij de kersenbongerd van Steltenberg Bij ons op zolder

  11 mei 2017

  We moeten nog heel even geduld hebben, maar over anderhalve week is het zover: dan start het kersenseizoen 2017! Omdat wij zo dol zijn op die heerlijke kers uit Rivierenland, hebben wij een toffe winactie bedacht. 

  Lees meer
 • Einde bloesembloei, kersen volop aan het groeien

  09 mei 2017

  Marijke geeft ons iedere week een inzicht in het leven in de Fruittuin van Nederland. Ze is werkzaam voor de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) en runt daarnaast samen met haar man en schoonouders Fruitteeltbedrijf Van Ossenbruggen. Deze week: de eerste kersjes zijn gespot!

  Lees meer
 • Betuwse Fruitshop: puur fruit, geen e-nummers

  04 mei 2017

  Geldermalsen wil zich profileren als hét fruitdorp aan de Linge. Een van de nieuwste wapenfeiten is een concept store: op het Marktplein is op iedere winkeldag de Betuwse Fruitshop geopend. Gerard Poldervaart, een van de initiatiefnemers, vertelt over de winkel.

  Lees meer