Fruitig nieuws

 • De peren zijn eraf

  27 september 2017

  De oogstmaand is alweer bijna afgelopen! Marc en Monique André de la Porte van fruitbedrijf en landwinkel Bloeiend Merm geven ons iedere week een update over appels, peren en ander fruit. Deze week: alles geplukt.

  Lees meer
 • De 'Pluktreintjes' rijden weer volop rond

  20 september 2017

  Marijke geeft ons iedere week een inzicht in het leven in de Fruittuin van Nederland. Ze is werkzaam voor de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO) en runt daarnaast samen met haar man en schoonouders Fruitteeltbedrijf Van Ossenbruggen. Deze week: de pluktrein gaat rijden.

  Lees meer
 • Winnaars BetuweKers bekend

  18 september 2017

  Afgelopen zaterdag, 16 september, werden tijdens het Fruitcorso de hoofdprijzen overhandigd aan de winnaars van de Betuwe Kersencampagne. De prijzen werden uitgereikt door wethouder H. Driessen van de gemeente Tiel, vlak voordat de optocht van het Fruitcorso van start ging.

  Lees meer
 • Corsoclub Buren wint Fruitcorso 2017

  18 september 2017

  Corsoclub Buren heeft de 57e editie van het Fruitcorso 2017 in Tiel gewonnen. De wagen ‘Monsieur Carillon’ van de ontwerpers Jochem Schoots en Dennis Voorendt was een technisch hoogstandje, ook al omdat er een echt carillon achterop de wagen geplaatst was. Het instrument werd bespeeld door Frank Steijns, die er normaal mee speelt in het orkest van André Rieu. Voor het succesvolle duo Schoots en Voorendt betekent het de elfde overwinning, waarmee ze het record van Harry van den Broek (eveneens corsoclub Buren) verbroken hebben. Het betekent ook de derde zege op rij.

  Lees meer
 • 15 september 2017

  De oogstmaand is begonnen! Marc en Monique André de la Porte van fruitbedrijf en landwinkel Bloeiend Merm geven ons iedere week een update over appels, peren en ander fruit. Deze week: onstuimig weer.

  Lees meer
 • Verhuizen

  08 september 2017

  De oogstmaand is in volle gang! Marc en Monique André de la Porte van fruitbedrijf en landwinkel Bloeiend Merm geven ons iedere week een update over appels, peren en ander fruit. Deze week wordt er verhuisd.

  Lees meer
 • Beleef de oogstmaand bij De Twee Linden

  06 september 2017

  In het voorjaar van 2017 krijgen we een superleuk bericht!  We hebben met een facebook-actie van Rivierenland, een overnachting met diner en ontbijt gewonnen bij Hotel De Twee Linden in Beneden-Leeuwen.

  Lees meer
 • We zijn begonnen!

  01 september 2017

  De oogstmaand is begonnen! Marc en Monique André de la Porte van fruitbedrijf en landwinkel Bloeiend Merm geven ons iedere week een update over appels, peren en ander fruit. Deze week: er wordt geoogst.

  Lees meer