Fruitig nieuws

 • Open Kersendagen: Meet & Greet met Frans Duijts en Monique Smit

  26 juni 2018

  Maak kans op een Meet & Greet met Frans Duijts of Monique Smit tijdens de Open Kersendagen op zaterdag 7 en zondag 8 juli a.s. Wil je deze sterren ontmoeten? Like onze Facebookpagina ‘BetuweKers’ geef een korte motivatie waarom jij met Frans of Monique op de foto wil.

  Lees meer
 • Vier keer fietsen tussen de kersen

  26 juni 2018

  De bloesempracht heeft plaatsgemaakt voor groene minikersjes die op hun beurt zijn uitgegroeid tot heerlijke zoete donkerrode kersen. Overal in Rivierenland duiken de kenmerkende kersenkraampjes langs de weg weer op. 

  Lees meer
 • Pluk je eigen kersen in de boomgaard

  26 juni 2018

  De lekkerste kersen zijn natuurlijk de kersen die jezelf plukt. Dat kan vanaf nu elke weekend in de boomgaard D’n Kerkewaerdt in Wadenoijen (vlakbij Tiel).

  Lees meer
 • Programma Open Kersendagen 2018 bekend

  19 juni 2018

  Waar kun je het lekkerste kersen eten? In de boomgaard natuurlijk! Op zaterdag 7 en zondag 8 juli worden de Open Kersendagen gehouden. Met leuke activiteiten voor jong en oud. In de avonduren een muziekfeest. Gratis toegang.

   

  Lees meer
 • Nieuw kersenseizoen geopend

  06 juni 2018

  Dinsdag 5 juni 2018 werden de eerste kistjes Betuwse kersen uitgereikt aan Hans Beenakker, burgemeester van Tiel en Foodblogger van het Jaar, Annemiek Verweij. Met het in ontvangst nemen van de eerste kersen, gaven zij het officiële startschot voor het nieuwe Betuwse kersenseizoen.

  Lees meer