Heerlijk genieten in Deil bij De Os en het Paard

05 juli 2016

Wilma Schaar van Kranenburg won een heerlijk tweedaags Kersenarrangement bij De Os en het Paard in Deil. Afgelopen weekend inde zij haar prijs samen met haar man Peter.

Het tweedaagse arrangement Kersen in de Betuwe bevatte een overnachting in één van de ruime hotelkamers van De Os en het Paard, een driegangendiner met heerlijk kersendessert en ontbijt. Wilma: "Wat hebben wij genoten in Deil bij de Os en het Paard. Wij zijn daar super in de watten gelegd en hebben heerlijk gegeten."

Rondleiding

Verder kregen Wilma en Peter een rondleiding bij een kersenteler: "Bij De Oosterling kregen wij een interessante en gezellige rondleiding. Ook was er een goede uitleg over wat er allemaal bij komt kijken om het bedrijf te runnen!"

Tijdens de rondleiding werden er natuurlijk ook volop kersen geplukt: "Van de kersen hebben we inmiddels jam gemaakt en daar ook onze kinderen blij mee gemaakt! Het was veel te snel voorbij, gelukkig hebben we leuke foto's gemaakt."

Emotioneel

Het bezoek aan dorp Deil kreeg nog een emotioneel tintje: "Op de begraafplaats aan de Linge hebben wij ook het zeer oude graf van mijn grootouders bezocht en het geboortehuis van vader aan de Bulkstraat gezien! Nogmaals hartelijk dank voor deze mooie prijs!!" Wilma en Peter Schaar

Wil jij ook genieten van dit heerlijke tweedaagse arrangement en echte Betuwse kersen? Voor € 112,50 kun je deze zelf boeken.

Winnaars kersenarrangement