Win een kersenbeleving bij Fruitbedrijf ‘De Hoenderik’

06 juli 2016

Het is weer tijd voor een nieuwe winactie. Fruitbedrijf ‘De Hoenderik’ geeft een echte Kersenbeleving t.w.v. €106,- voor vier personen weg! In het kersenseizoen (tot medio augustus) kunnen jij en je familie of vrienden genieten van een rondleiding met de pluktrein door de boomgaard en een heerlijke, luxe picknick in de Kersenboomgaard. Natuurlijk mag je je eigen fruit plukken (op basis van beschikbaarheid). 

De luxe picknickmand bevat onder andere een flesje wijn, een flesje puur vruchtensap, appeltaart, een broodje gezond, een broodje kaas, fruit of in het seizoen een bakje om in de pluktuin je eigen fruit voor bij de picknick te plukken en boerderij-ijsje. Voor kinderen zijn er aangepaste picknickmanden voorradig. 

Winnen?

Tag dan onder dit bericht ten minste één persoon met wie jij deze Kersenbeleving wilt gaan doen. Hoe meer tags, hoe meer kans! Natuurlijk heb je ook onze Facebookpagina geliket!

Voorwaarden:

  • Reservering gaat in overleg met De Hoenderik en dient uiterlijk twee dagen van tevoren worden gemaakt;
  • Aan alle bovenstaande eisen onder het kopje 'Winnen?' dient voldaan te zijn.

Natuurlijk kun je een rondrit met de Pluktrein of een Picknick in de boomgaard bij De Hoenderik ook gewoon los boeken. Kijk hier voor prijzen.