WIN: heerlijk overnachten bij de kersenbongerd van Steltenberg Bij ons op zolder

11 mei 2017

We moeten nog heel even geduld hebben, maar over anderhalve week is het zover: dan start het kersenseizoen 2017! Omdat wij zo dol zijn op die heerlijke kers uit Rivierenland, hebben wij een toffe winactie bedacht. Je kunt namelijk voor twee personen een luxe overnachting te midden van een kersenbongerd bij Steltenberg Bij ons op zolder winnen. Lees snel hoe jij mee kunt doen.

Dit kun je winnen

Een Betuwse steltenberg is een hooiberg, met een verhoogde vloer op stelten, ooit bedoeld om het hooi te beschermen tegen overstromingen. Steltenberg Bij ons op zolder is gelegen op het erf van een monumentale boerderij in het landelijke Zoelen en kijkt uit over een heuse kersenbongerd.

Terras -001Het tweedaagse arrangement voor twee personen bij de Steltenberg is inclusief één overnachting en ontbijt en vindt plaats van 23 op 24 juni in de Opslagkamer van de B&B. Bed-/ douche- en keukenlinnen en wifi zijn inbegrepen. De Opslagkamer is een nostalgische kamer in de hooiberg en bevat een boxspring, flatscreen tv en een eigen badkamer met regendouche. Vanuit De Opslagkamer heb je een prachtig uitzicht op de kersenboomgaard, waar je via de openslaande terrasdeuren zo in kunt lopen.

Het Klompenpad Teisterbanter loopt langs de B&B en leidt je naar Landgoed Soelen, een prachtig nabijgelegen landgoed met in het hart een kasteel uit de 16e eeuw. Ook komt de populaire kersentocht Kersen eten langs de Linge langs de B&B op.

Meedoen

  • Like @Rivierenlandnl op Facebook. Vergroot je kans door ons ook op Instagram en Twitter te liken!;
  • Tag diegene die zo dol is op kersen en met jou wil overnachten in deze mooie B&B en vertel ons waarom.

Voorwaarden

  • Het arrangement is alleen te boeken van 23 op 24 juni 2017;
  • Deelname is alleen geldig als je aan alle punten omschreven onder 'Zo kun je meedoen’ hebt voldaan;
  • Het arrangement is niet inwisselbaar voor een geldbedrag of vergelijkbaar arrangement;
  • Meedoen kan tot en met woensdag 31 mei 2017;
  • Na je bezoek schrijf je voor ons een stukje over je overnachting bij de Steltenberg.

 

Wil jij een overnachting boeken bij de Steltenberg?

Dat kan ook. Kijk op de pagina van de Steltenberg voor meer informatie en alle beschikbare arrangementen.

We moeten nog heel even geduld hebben, maar over anderhalve week is het zover: dan start het kersenseizoen 2017! Omdat wij zo dol zijn op die heerlijke kers uit Rivierenland, hebben wij een toffe winactie bedacht.