Kaartverkoop 25ste Rode Kruis Bloesemtocht van start

23 december 2016

Op zaterdag 22 april 2017 organiseert de Stichting Nationale Rode Kruis Bloesemtocht de 25ste editie van de Bloesemtocht in Geldermalsen en omgeving. Wandelliefhebbers kunnen nu al hun startbewijs bestellen. 

Met maar liefst 8 routes met verschillende afstanden van 8 tot 40 kilometer biedt de Bloesemtocht voor ieder type wandelaar wel een geschikte route. Via de website rodekruisbloesemtocht.nl kunt u uw startbewijs voor de Bloesemtocht 2017 nu al met korting bestellen. 

Jubileumeditie

Het jaar 2017 wordt voor de Bloesemtocht een jaar met een feestelijk tintje. Het evenement viert namelijk haar jubileum. Al 24 keer eerder liepen wandelaars door de bloeiende Betuwe in het derde weekend van april. Kees Roldanus, voorzitter van de stichting is al 16 jaar in zijn huidige functie betrokken bij de tocht. “Het is geweldig om te zien hoe het evenement in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een van de grootste eendaagse wandelevenementen in Nederland.” En het evenement groeit nog steeds, zowel in kwaliteit als in kwantiteit. Dit jaar staan er in het kader van de jubileumeditie een aantal speciale activiteiten op het programma. “Eén daarvan is de BloesemRun op vrijdag 21 april. In april 2016 werd al een succesvolle try-out georganiseerd. Voor de 25ste editie wordt het parcours van 11 kilometer opengesteld voor 500 deelnemers. De kaartverkoop voor de run start in januari. Houd u hiervoor onze website en Facebookpagina goed in de gaten!”

Fotograaf: George Burggraaff