Winnaars BetuweKers bekend

18 september 2017

Afgelopen zaterdag, 16 september, werden tijdens het Fruitcorso de hoofdprijzen overhandigd aan de winnaars van de Betuwe Kersencampagne. De prijzen werden uitgereikt door wethouder H. Driessen van de gemeente Tiel, vlak voordat de optocht van het Fruitcorso van start ging.

Winnaars

Om de consument kennis te laten maken met de Betuwse Kersen werd de afgelopen zomer een ludieke win-actie georganiseerd.Uit het hele land kwamen maar liefst 4000 inzendingen binnen. Er waren een vijftal gratis weekend hotelarrangementen te winnen, aangeboden door Van der Valk Hotel in Tiel.

De winnaars zijn geworden:

  • Familie van Winsen uit Deil
  • Familie Schellingerhout uit Apeldoorn
  • Familie Kemperman uit Gaanderen
  • Familie Slingerland uit Ridderkerk
  • Familie Ballering uit Den Haag

Sponsors

De Betuwe Kersencampagne is mede mogelijk gemaakt door Stadspromotie Tiel, Flipje- en streekmuseum Tiel, Fruitcorso, Fruitpartners Blom en Van der Valk Hotel Tiel

Betuwse Kersen

De kersen zijn een typisch streekproduct uit de Betuwe. De Betuwse kersen zijn overheerlijk, dankzij de vruchtbare rivierklei en het gunstige, gematigde klimaat. Dit maakt dat de Betuwse kersen van de hoogste kwaliteit zijn

De derde editie van de Open Kersendagen in de kersenboomgaard in Wadenoijen zal volgende jaar worden gehouden op zaterdag 7 en zondag 8 juli.

Meer informatie over leuke kersen-weetjes of smaakvolle kersenrecepten vindt u op de website www.betuwekers.nl